EST. 1994

Kakelsättning

Oavsett om du behöver kakel på en enskild vägg eller klä ett badrum, industrilokal, storkök eller liknande så finns det alltid ett passande kakel för ändamålet. Vi kan hjälpa dig att välja rätt kakel och göra montering där vi lämnar garanti på kakelsättningen.

Kakelsättning – privat & offentlig miljö

Alla projekt är unika. Våra plattsättare monterar kakel i allt från privatbostäder till offentliga byggnader. Utgångspunkterna kan vara olika. Kakelsättning handlar om allt från estetik till att funktionella egenskaper som rengörbarhet. Fast oavsett huvudfunktioner så är det alltid viktigt att arbetet utförs fackmässigt och att rätt typ av material används vid kakelsättning i badrum och kök. Dels för att plattsättning ska hålla länge och givetvis även för att ingen önskar att få fuktskador i sitt badrum.

Kakelsättning – vi hjälper dig

Vi hjälper dig hela vägen med att välja rätt storlek och färg till de övriga egenskaper som du efterfrågar. Genom att boka en tid med oss så kan du få en offert på vad investeringen kommer att kosta och önskar du att titta på kakelprover så är du alltid välkommen att besöka vår butik och utställning.