EST. 1994

Experten på badrumsrenovering

Om du behöver någon som är expert på badrumsrenovering har du nu kommit till helt rätt ställe. Vi har många års erfarenhet av branschen, ett stort nätverk av nöjda kunder samt den nödvändiga expertis som krävs för att arbeta i våtutrymmen.

Våra hantverkare experter på badrum och är certifierade och har en omfattande erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi har även experter på el och säkra elinstallationer i badrum. Hos oss är du alltid garanterad en hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över hela totalansvaret till oss.

När vi utför badrumsrenoveringar görs det i flertalet olika steg. Vi utför alltid våra arbeten med professionalitet och noggrannhet
Det första vi gör är att täcka badrumsgolvet med skyddspapper. Vi ställer även in alla redskap vi kan tänkas behöva, detta kallas för ”etablering”. Efter det sker demonteringen där vi demonterar all inredning i rummet för att de inte ska förstöras eller vara i vägen i det fortsatta arbetet. Det kan vara allt från element, toalett och väggskåp mm.
När dessa förberedelser är klara påbörjar vi rivningen och ytskiktet på alla väggar och golv rivs. Hur mycket tid vi lägger ner på detta beror helt på vad som ska utföras i badrummet. Om vi till exempel ska lägga om avloppsrören krävs det betydligt mer och vi måste då bryta upp och slå sönder merparten av det befintliga golvet.

Återuppbyggnad är steg nummer fyra och det är precis som det låter. Vi konstruerar ett nytt golv om utifall det blivit uppbrutet under arbetet och drar om vattenrör om det behövs. Sedan sker underarbetet vilket betyder att vi jämnar ut och spacklar allt som krävs för att ert badrum ska få jämna ytor att arbeta på. Det sista som sker i själva arbetet är isoleringen, kakelsättning och fogning. När allt detta är klart gör vi en komplettering och avetablering där vi monterar tillbaka allt som togs bort vid etableringen och tar bort alla byggsopor och maskiner igen innan vi lämnar ert nyrenoverade badrum.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har andra frågor om våra tjänster!