EST. 1994

Badrumsrenovering, kakelarbeten och mycket mer!

Vi på Lunds Kakeltjänst erbjuder en rad olika tjänster för dig som kund. Tillsammans är vi hela 21 personer som strävar efter att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi utför all typ av plattsättning och kakelarbeten i badrum och kök, samt mindre byggnadsarbete, målning och murning.

Vi erbjuder en helhetslösning där vi styr er entreprenad med de yrkeskategorier som krävs för er totalentreprenad med enbart en kontakt.

Badrumsrenovering

Under våra år i branschen har vi samlat på en stor erfarenhet och bred kunskap kring badrum och badrumsrenovering. Vi har färdigställt 380 konsumentbadrum om året, i över 20 år. Under arbetets gång besiktar vi gemensamt badrummet, och lämnar sedan över ett kvalitetsdokument. På så vis kan du känna dig trygg i att arbetet utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat vis.

Plattsättning & kakelarbeten

Vi på Lunds Kakeltjänst AB utför all typ av plattsättning i badrum och kök. Våra montörer av kakel och klinker är certifierade och medlemmar i plattsättarnas branschorganisation PER. Naturligtvis lämnar vi 10 års garanti på tätskiktet enligt gällande branschregler.

Byggnadsarbeten, målning & murning

Vi tar oss även an mindre projekt inom byggnadsarbeten, målning samt murning. Tveka inte att kontakta oss så kan vi säkert hjälpa dig!